Yhdistys

Impivaaran Hallit ry tarjoaa monipuolisia koiraharrastusmahdollisuuksia Nurmijärvellä. Yhdistys perustettiin v. 1976 Nurmijärven kenneltoiminnan piristämiseksi. Hallia meillä ei ole, vaikka nimestä voisikin niin luulla! Meillä on jäsenien käyttöön tilava kenttäalue parakkeineen Röykässä osoitteessa Kiljavantie 784. Talvikaudella vuokraamme hallitreenitiloja lähialueilta.

Liity jäseneksi täyttämällä jäsenanomuslomake ja maksamalla jäsenmaksu.

Jäsenmaksut 2023

Vuosijäsen40 €
Ainaisjäsen400 €
Perhejäsen10 €
Nuorisojäsen5 €

Saaja: Impivaaran Hallit ry
Tilinumero: FI32 5300 1720 0970 09

Käytä jäsenmaksua maksaessasi viitenumeroa 1106, maksajana uuden jäsenen nimi. Mikäli maksat jäsenyyden uuden jäsenen puolesta, laita liittyvän jäsenen nimen viestikenttään, jolloin viitenumeroa ei tarvita.

Muista täyttää ja lähettää myös jäsenanomuslomake, pelkkä maksusuoritus ei riitä liittymiseen.

Jäsensihteeri:
Marja-Liisa Lötjönen
Heikintie 2, 01820 Klaukkala
jasensihteeriimpivaaranhallit (ät) gmail.com

Muuta

Yhdistyksen pääviestintäkanavana toimii Facebook. Jäsenille tarkoitettu Facebook-ryhmä on luotu yhdistyksen tiedottamiseen ja keskusteluun.

Yhdistyksen säännöt

Yleisesti toiminnastamme esitteen muodossa

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.impivaaranhallit.fi/yhdistys/