Toko

Tottelevaisuuskokeen eli Tokon tavoitteena on opettaa koiralle miellyttävää ja hallittua käyttäytymistä, sekä koiran ohjaajalle oikeaa ja asiallista koiran käsittelytaitoa. Tottelevaisuutta voi harrastaa ilman kilpailullisia tavoitteita, sillä perustottelevainen koira on mukava kotikoira ja lemmikki. Perustottelevaisuuskoulutus luo myös pohjan muiden lajien harrastamiselle.

Lähde: Kennelliitto

Tervetuloa mukaan harrastamaan koirasi kanssa! Tarjoamme jäsenille ohjattuja koulutusryhmiä arkitottelevaisuudessa sekä Tokon alkeissa. Ohjatuille tunneille saapuessasi huolehdithan, että koirasi on ulkoilutettu, jotta saatte koulutuksesta enemmän irti. Ryhmiin ei ole ennakkoilmoittautumista, tule rohkeasti paikalle!

Röykän koulutuskenttä on varattu Toko- ja RallyToko- jaoksille maanantaisin klo 18-21, torstaisin klo 18-21 ja lauanataisin klo 12-15. Tervetuloa kentälle tutustumaan!

Yhteyshenkilö

Miia Hoskari, miia.hoskari (ät) gmail.com


Arkitottelevaisuus

Torstaisin klo 19:00 alkaen Röykän kentällä kokoontuva ohjattu arkitottelevaisuusryhmä on tarkoitettu kaikille aloittelijoille koiran iästä riippumatta. Ryhmässä harjoitellaan arjessa tarvittavia perustaitoja ja valmistaudutaan tokon alkeisiin. Ohjattu koulutus kestää n. 30-60 minuuttia kerrallaan.

Tokon alkeet

Torstaisin klo 19:00 alkaen kokoontuu myös ohjattu Tokon alkeet -ryhmä, joka on suunnattu koirakoille, joilla arjen taidot ovat jo lähes hallussa. Ryhmässä harjoitellaan Tokon kilpailuliikkeiden osia ja kokonaisuuksia. Ohjattu koulutus kestää n. 30-60 minuuttia kerrallaan. Syventävää tokon koulutusta järjestetään erillisillä, maksullisilla kursseilla.

Katso alta tarkemmat päivät ja harjoitusten aiheet. Tervetuloa mukaan, nähdään kentällä!

Kysy lisää jaoston yhteyshenkilöltä!

pvmARKITOTTELEVAISUUSKOULUTUSOHJAAJA TOKON ALKEETKOULUTUSOHJAAJA
21.4.rauhoittuminenagi-jaos luoksetuloMiia
28.4.kontaktiKati istuminenLaura
5.5.istupk-jaos paikalla oloMiia
12.5.ohituksetpk-jaos hyppyKrista
19.5.maahanrallytoko-jaos maahanmenoLaura
26.5.liikkeelle/seisagi-jaos kapulan pito/noutoKrista
2.6.seisoKati merkin kiertoLaura
9.6.paikalla oloPäivi kauko-ohjaus 
16.6.käsittelyagi-jaos seisominenKati
K E S Ä T A U K O
4.8.luoksetulopeko-jaos seuraaminenLiisa
11.8.perusasentoPäivi ruutuLaura
18.8.aktivointipeko-jaos perusasento 
25.8.rauhoittuminenpeko-jaos luoksetuloLiisa
1.9.kontaktipk-jaos istuminenKati
8.9.isturallytoko-jaos  paikalla oloMiia
15.9.ohituksetPäivi hyppyMiia
22.9.maahanrallytoko-jaos  maahanmenoLiisa
29.9.liikkeelle/seisKati kapulan pito/noutoLaura
T A L V I T A U K O

Oletko kiinnostunut toimimaan koulutusohjaajana perustottelevaisuudessa tai Tokossa? Tule rohkeasti mukaan.  Yhdistyksellä on mahdollisuus tukea kursseille osallistumistasi. Koulutusohjaajaksi voit tulla esim. haluamasi lyhytkurssin ajaksi, emme edellytä joka viikkoista sitoutumista koulutuksiin.

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.impivaaranhallit.fi/toko/