Rally-Toko

Rally-Toko on hauskaa aktivointia, jota voivat harrastaa kaiken ikäiset ja kaiken kokoiset koirat ja ihmiset. Rally-Tokon tavoitteeva on ohjaajan ja koiran välinen yhteistyö, sekä opettaa ohjaajalle hyvää koiran käsittelytaitoa. Tärkeintä radalla ja treeneissä on iloinen kontakti, liikkeet suoritetaan hymyssä suin, hännät heiluen. Koiraa saa kehua ja kannustaa koko suorituksen ajan.

Lähde: Kennelliitto

Rally-Tokon ohjatut harjoitukset

Rally-Tokon ohjatut harjoitukset jatkuvat kentällä elokuun loppuun saakka maanantaisin klo 18 eteenpäin.

HUOM!! Keväällä 2023 otimme käyttöön etukäteisilmottautumisen harjoituksiin. Eli Impivaaran rallytokon harrastajat Facebook-ryhmään laitetaan joka viikko ilmottautumisviesti, jonka alle kommentteihin tulee ilmottautua, 10 ensimmäistä mahtuu mukaan. Kentällä voi kuitenkin käydä normaalisti treenaamassa läpi vuoden rallytokon ja tokon omalla vapaavuorolla lauantaisin 12-15. Facebook on meidän ryhmän tiedotuskanava, toki kotisivut pyritään pitämään ajantasalla. Elokuun jälkeen on hyvä huhuilla vaikka treeniseuraa tai käydä itsenäisesti kentällä rallytokoon vuoroilla maanantaisin 18-21, torstaisin 18-21 ja lauantaisin 12-15. Samoina aikoina on myös tokon vuorot joten annetaan kaikille tilaa, kenttä on iso.

Impivaaran hallien rallytoko asioissa voit laittaa viestiä osoitteeseen impha.rallytoko@gmail.com

Nähdään kentällä!


Oletko kiinnostunut toimimaan koulutusohjaajana Rally-Tokossa? Tule rohkeasti mukaan.  Yhdistyksellä on mahdollisuus tukea kursseille osallistumistasi. Koulutusohjaajaksi voit tulla esim. haluamasi lyhytkurssin ajaksi, emme edellytä joka viikkoista sitoutumista koulutuksiin.


Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.impivaaranhallit.fi/rally-toko/