Agility

Jaoksella on ohjattuja treeniryhmiä omalla kentällämme Kiljavalla touko-elokuussa, ja talvikaudelle pyrimme varaamaan sisätreenivuoroja esim. Hyvinkäältä, Tuusulasta, Riihimäeltä tai Espoosta. 

Viralliset agilitykisat 22.8.2021 >>

 

Talvikauden 2021-2022 hallitreenit

Tuusulan Agiliitäjät-halli on meille varattu lokakuun alusta huhtikuun loppuun, ja Anna Heinonen  kouluttaa lauantaisin klo 11-12  (1-2 vapaatreenikertaa/kk).  Tiedustelut: impivaaranhallit ät gmail.com 

Vihdin Ojakkalan Sudenpentuhalli on varattu syyskuun alusta huhtikuulle tiistaisin klo 18-19 ja 19-20. Sanni Kariniemi kouluttamassa syyspuolella jo sovitut 8 krt, kevät katsotaan erikseen, väleissä vapaatreeniä 9 krt. Ilmoittautumiset ja tiedustelut: anna.vanhala ät live.com – vielä mahdollisuus joka toinen viikko -paikkaan!

Ilmoittautumiset sitovia. Molemmat treenit sopivat kaikentasoisille jo alkeet osaaville. Jos joudut keskeyttämään, maksut juoksevat kunnes löytyy joku toinen tilalle. Myös tuuraajalistalle otetaan, tai voit jakaa vuoron toisen kanssa jos löytyy pari. Hinnat noin 80-100 eur/kk.

Ulkokenttämme on jäsentemme vapaassa käytössä säiden mukaan, marraskuussa laitetaan esteet talvisuojaan. Seuraa myös Facebook-sivua nimeltä Imphan agitreenit (jäsenille). Lisätietoja: impivaaranhallit ät gmail.com

Huom: agilityesteet eivät kestä lasten leikkejä. Niillä ei saa harjoitella ilman ohjatulla agilitykurssilla hankittuja taitoja loukkaantumisvaaran vuoksi. 

Kisapalaute 

Järjestimme seuramme ensimmäiset viralliset agilitykisat kesällä 2019. Keräsimme osallistujilta palautetta, tässä sen yhteenveto. Kiitos kaikille!

Vuoden Agilitykoirat -kooste

 

Vuoden agilitykoira -pistelaskusäännöt:
Epävirallisen kisan tulos + 7 pistettä
1-luokan tulos + 5 pistettä
2-luokan tulos + 3 pistettä
3-luokan tulos + 0 pistettä

Pienin yhteenlaskettu tulos voittaa. Ensin sijoitetaan 5 tulosta ilmoittaneet, sitten 4, sitten 3 jne. Tasapisteissä paremmin sijoittunut koirakko voittaa.

2021: Lähetä tuloksesi 19.2. mennessä; impivaaranhallit ät gmail.com

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.impivaaranhallit.fi/agility/