Agility

Agility, eli koirien esteratakilpailu on laji, jota voi harrastaa kuka tahansa. Se on avoin kaiken rotuisille koirille, myös sekarotuisille. Agilityssä menestyminen edellyttää koiralta yhteiskuntakelpoisuutta, hyvää fyysistä kuntoa ja ennen kaikkea hyvää yhteistyötä ohjaajan kanssa.

Lähde: Kennelliitto

Impivaaran Hallien agilityjaoksella on ohjattuja treeniryhmiä omalla kentällämme Röykässä touko-syyskuussa. Talvikaudelle loka-huhtikuussa jaoksella on hallitreenivuoroja Vihdissä, Tuusulassa, Hyvinkäällä ja Espoossa. Kullekin kaudelle kootaan treeniryhmät aina pari kuukautta ennen kauden alkua.

Yhteyshenkilö

Iina Yläpihlajajärvi, ylapihlajajarvi (ät) gmail.com

Talvikausi 2022-2023

Tiistaisin klo 17:30-20:00

Hiekan halli Vihdin Ojakkalassa, vetäjänä Emmiina Abrahamsson.

Talvikauden 2022-2023 tiistaisin kokoontuvaan halliryhmään on vielä muutama paikka jäljellä! Ota pikaisesti yhteyttä agilityih (ät) gmail.com 

Lauantaisin klo 11:00-14:00

4s Halli Juvanmalmilla Espoossa, vetäjänä kokenut valmentaja Anna Heinonen

Koulutuskenttä

Ulkokenttämme on jäsenten vapaassa käytössä säiden mukaan silloin, kun kentällä ei ole ohjattuja treenejä. Kenttä laitetaan käyttökuntoon toukokuun alussa ja marraskuussa kentän esteet laitetaan talvisuojaan. Palautathan säädettävät esteet aina normaaliasentoon ja tavarat siististi omille paikoilleen treenisi päätyttyä.

Agilityesteet eivät kestä lasten leikkejä. Niillä ei myöskään saa harjoitella ilman ohjatulla agilitykurssilla hankittuja taitoja loukkaantumisvaaran vuoksi.

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.impivaaranhallit.fi/agility/