Agility

Impivaaran Hallien agilityjaoksella on ohjattuja treeniryhmiä omalla kentällämme Kiljavalla / Röykässä touko-syyskuussa ja talvikaudelle loka-huhtikuussa ohjattuja tai ohjaamattomia hallitreenivuoroja Vihti / Tuusula / Hyvinkäältä / Espoo akselilla. Kunkin kauden  treeniryhmät kootaan aina pari kuukautta ennen kesä- / talvikauden alkua.
Kesän 2022 ulkotreenien ryhmät ovat täynnä. Ilmoittelemme mikäli paikkoja vapautuu, voit myös ilmoittautua jonoon. Kesällä 2022 tulossa agilityn alkeisryhmiä, joista tiedotamme myöhemmin!
Kesä 2022 Impivaaran Hallien omalla kentällä Röykässä:
Tiistaisin n. 17 – 20.30 vetäjänä Sanni Kariniemi ja torstaisin 17 – 20.30 vetäjänä Anna
Heinonen.

 

 

 

 

 

 

Ulkokenttämme on jäsentemme vapaassa käytössä säiden mukaan silloin kun siellä ei ole ohjattuja treenejä. Kenttä laitetaan käyttökuntoon toukokuun alussa ja marraskuussa laitetaan esteet talvisuojaan.
Huom: agilityesteet eivät kestä lasten leikkejä. Niillä ei myöskään saa harjoitella ilman ohjatulla agilitykurssilla hankittuja taitoja loukkaantumisvaaran vuoksi.
Palautathan säädettävät esteet aina normaaliasentoon ja tavarat siististi omille paikoilleen treenisi päätyttyä.

Seuraa myös Facebook-ryhmää: Imphan agitreenit (jäsenille). Kysymykset ja toiveet Impivaaran Hallien agijaoston sähköpostiin: agilityih@gmail.com!
Agijaoston asioita ja treeniryhmiä hoitavat hallituksen ulkopuolelta Anna Vanhala ja Lotta Eskelinen – ota yhteyttä jaoston sähköpostin kautta!

 

Kisapalaute 

Järjestimme seuramme ensimmäiset viralliset agilitykisat kesällä 2019. Keräsimme osallistujilta palautetta, tässä sen yhteenveto. Kiitos kaikille!

Vuoden Agilitykoirat -kooste

Vuoden 2021 agikoira-valintaa ei suoriteta poikkeuksellisen kilpailuvuoden vuoksi. Vuoden
2022 agikoira valitaan alkuvuodesta 2023!

 

Vuoden agilitykoira -pistelaskusäännöt:
Epävirallisen kisan tulos + 7 pistettä
1-luokan tulos + 5 pistettä
2-luokan tulos + 3 pistettä
3-luokan tulos + 0 pistettä

Pienin yhteenlaskettu tulos voittaa. Ensin sijoitetaan 5 tulosta ilmoittaneet, sitten 4, sitten 3 jne. Tasapisteissä paremmin sijoittunut koirakko voittaa.

 

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.impivaaranhallit.fi/agility/