Agility

Jaoksella on ohjattuja treeniryhmiä omalla kentällämme Kiljavalla touko-syyskuussa, ja talvikaudelle pyrimme varaamaan sisätreenivuoroja esim. Hyvinkäältä, Tuusulasta, Riihimäeltä tai Espoosta. Talvi 2019: Perjantaisin vuoro klo 17-19 Sporttikoirahallissa ja lauantaisin klo 12-14 Tuusulassa Agiliitäjät-hallissa.

Kesäkaudella pyritään myös sopimaan kaikille jäsenille tarkoitettu vapaatreeni yhtenä iltana, paikalla jaoksen edustaja. Seuraa myös Facebook-sivua nimeltä Imphan agitreenit (jäsenille).

Huom: agilityesteet eivät kestä lasten leikkejä. Niillä ei saa harjoitella ilman ohjatulla agilitykurssilla hankittuja taitoja loukkaantumisvaaran vuoksi. 

Kesän 2019 treenit Kiljavalla: 

Ilmoittautuminen on avattu! Kausi alkaa kelien mukaan, yleensä toukokuun alussa kun kenttä on sula ja kuiva. Ryhmät sopivat kaikentasoisille, ihan alkeista yritetään koota yksi ryhmä sopivimpaan aikaan. Koulutukset ovat maksullisia.

Maanantai-ilta: kouluttajana Lotta Vuorela, sovittu 4 kertaa toukokuulle ja 4 kertaa elokuulle, haussa vielä toinen kouluttaja tuuraamaan 4 kertaa tuohon väliin.

Tiistai-ilta; kouluttajana Laura Isohanni

Torstai-ilta: kouluttajana Anna Heinonen, Annspets

Tiedustelut: impivaaranhallit ät gmail.com –  kerro mihin ryhmään haluaisit ensisijaisesti ja millainen agilitykokemus sinulla ja koirallasi on.


Vuoden Agilitykoirat

 

Vuoden agilitykoira -pistelaskusäännöt:
Epävirallisen kisan tulos + 7 pistettä
1-luokan tulos + 5 pistettä
2-luokan tulos + 3 pistettä
3-luokan tulos + 0 pistettä

Pienin yhteenlaskettu tulos voittaa. Ensin sijoitetaan 5 tulosta ilmoittaneet, sitten 4, sitten 3 jne. Tasapisteissä paremmin sijoittunut koirakko voittaa.

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.impivaaranhallit.fi/agility/