Agility

Jaoksella on ohjattuja treeniryhmiä omalla kentällämme Kiljavalla touko-syyskuussa, ja talvikaudelle pyrimme varaamaan sisätreenivuoroja esim. Hyvinkäältä, Tuusulasta, Riihimäeltä tai Espoosta. 

Talvikausi 2019-2020: 

Syys-huhtikuuksi on varattu Tuusulan Agiliitäjät-hallista vuoro lauantaisin klo 11-12 ja 12-13, kouluttajana  Anna Heinonen. Tiedustelut vapaista paikoista: impivaaranhallit ät gmail.com. Paikan voi myös jakaa toisen kanssa esim. vuoroviikoin. Kun tämä vuoro on saatu täytettyä, katsotaan sitten mahdollista toista vuoroa Sporttikoirahallilta tai muualta. Ilmoita myös jos se kiinnostaisi, ja mikä olisi paras päivä.

Kesäkaudella 2019 kaikille jäsenille tarkoitettu vapaatreeni keskiviikkoisin noin klo 20 alkaen, paikalla mahdollisuuksien mukaan jaoksen edustaja. Seuraa myös Facebook-sivua nimeltä Imphan agitreenit (jäsenille).

Huom: agilityesteet eivät kestä lasten leikkejä. Niillä ei saa harjoitella ilman ohjatulla agilitykurssilla hankittuja taitoja loukkaantumisvaaran vuoksi. 

Kesän 2019 treenit Kiljavalla: 

Maanantai-ilta: kouluttajana Lotta Vuorela, touko- ja elokuussa, Laura Isohanni kesäkuussa. 
Tiistai-ilta; kouluttajana Laura Isohanni 
Torstai-ilta: kouluttajana Anna Heinonen, Annspets

Ryhmät ovat täynnä. Tuuraus- ja jonotilannetta voi kysyä:  impivaaranhallit ät gmail.com 

 

Vuoden Agilitykoirat

 

Vuoden agilitykoira -pistelaskusäännöt:
Epävirallisen kisan tulos + 7 pistettä
1-luokan tulos + 5 pistettä
2-luokan tulos + 3 pistettä
3-luokan tulos + 0 pistettä

Pienin yhteenlaskettu tulos voittaa. Ensin sijoitetaan 5 tulosta ilmoittaneet, sitten 4, sitten 3 jne. Tasapisteissä paremmin sijoittunut koirakko voittaa.

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.impivaaranhallit.fi/agility/