Toko & Rally-Toko

TOKO-jaoksen vastaava: Asta Suvanto. Yhteydenotot: asta.suvanto (ät) hotmail.com

* * *

Toko- ja rally-tokojaos tiedottaa:

Siirrämme kevään ilmaisia ja maksullisia koulutuksia myöhemmin pidettäväksi koronatilanteen takia. Tiedotamme aikataulusta, kunhan se selviää myöhemmin keväällä.

Kenttä on käytettävissä omatoimiseen treenaamiseen. Hyvää kevättä kaikille!!

* * *

Ohjattu arkitottelevaisuuskoulutus kentällä jatkuu talvitauon jälkeen 5.3.2020 alkaen. Toteutus uudella tavalla, lue lisää alla olevasta kurssitarjontalinkistä. TUNNISTAT ILLAN KOULUTTAJAT KELTAISESTA LIIVISTÄ 😊😊. TERVETULOA!

Kenttä on varattu toko- ja rallytoko-jaokselle näinä aikoina:
ma klo 18-21, to klo 18-21 ja la klo 12-15.

Kevään 2020 kurssitarjonta – katso tästä >>

Tokossa ja rally-tokossa kilpailevat koirakot harjoittelevat maanantai-iltaisin klo 19-20. Lisätietoja koulutusohjaajilta tai asta.suvanto (ät) hotmail.com

Oletko kiinnostunut toimimaan koulutusohjaajana perustottelevaisuudessa, tokossa tai rally-tokossa? Tule rohkeasti mukaan. Emme edellytä aikaisempaa ohjaajakokemusta tai kisakokemusta. Yhdistyksellä on mahdollisuus tukea kursseille osallistumistasi. Koulutusohjaajaksi voit tulla esim. haluamasi lyhytkurssin ajaksi, emme edellytä joka viikkoista sitoutumista koulutuksiin.

Impivaaran Hallit ry palkitsee vuosittain tottelevaisuuskokeissa ansioituneita koirakoita. Katso Vuoden toko-koira ja Vuoden toko-mestari -kisan pistelaskusäännöt (pdf).

Vuoden Koira -kansiot pyritään saamaan sähköiseen muotoon. Tässä ensimmäisenä vuoden toko-mestarit 2005-

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.impivaaranhallit.fi/toko-rally-toko/

Toko- ja rallytoko – kurssi-infoa

Rally-tokon maksulliset kurssit: Rally-tokon kilpailevat – edustusjoukkueeseen tähtäävät 23.3-25.5.2020 klo 18-19 – Max 6 koirakkoa – Tekniikkapainotteinen kurssi – Kouluttajat Eija Majuri ja Kati Kangasniemi 1 kouluttaja per kerta paikalla) – Tiedustelut ja ilmoittautuminen eija.majuri@eijamajuri.fi – Hinta 80€, jos et kouluta tai osallistu talkoisiin – Hinta 40€, jos koulutat 3x keväällä torstain Arjen perustottelevaisuusryhmää – …