(ei otsikkoa)

Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Toukonäyttely 27.9. Hyvinkäällä

27.9.2020 @ 07:00 - 19:00

Toukokuulta peruuntunut Toukonäyttely Hyvinkää NORD Hyvinkään lentokentällä pyritään pitämään 27.9.2020 – linkki näyttelyn kotisivuille.

Talkooinfoa:

Lauantaina 26.9. tarvitaan väkeä näyttelyn tavaroiden pakkaamiseen kentällä ja kuljettamiseen näyttelypaikalle sekä näyttelyn rakentamiseen.

Lauantain ja sunnuntain väliseksi yöksi tarvitaan yövartijoita, joiden nimet ja puhelinnumerot tarvitsen viimeistään ensi viikolla pelastussuunnitelmaa varten. Kellonajat tarkentuvat lähempänä!

Sunnuntaina 27.9. talkoolaisia tarvitaan ainakin pysäköinnin ohjaukseen ja rahastukseen, rokotusten tarkastukseen (tarkastukset pistokokein), kanttiiniin, tuomari-/talkoolaisruokailuun, soppatykkikokki, yleiseen järjestyksenpitoon, palkintopisteelle, kehien huoltoon, näyttelyn purkamiseen, loppusiivoukseen ja tavaroiden kentälle kuljetukseen.

Talkootehtävien tarkemmat kellonajat tarkentuvat näyttelyn arvosteluaikataulun valmistuttua.

Talkoolaisille on tarjolla ainakin aamukahvia, lämmin lounas ja päiväkahvia. Talkoolaisilta ei vaadita erityisosaamista eikä näyttelyistä tarvitse tietää mitään.

Näyttelyyn tarvitaan myös useampi kortillinen järjestyksenvalvoja. Impivaaran halleista heitä tarvitaan kaksi!

Talkoolaiseksi voit ilmoittautua FB:n alkuperäiseen ilmoitukseen Impivaaran Hallit ry -ryhmässä tai sähköpostilla impha.talkoilu(at)gmail.com

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
27.9.2020
Aika:
07:00 - 19:00

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: http://www.impivaaranhallit.fi/tapahtuma/toukonayttely/