(ei otsikkoa)

Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Messaritalkoot

14.12.2018 - 16.12.2018

Tapahtuma navigointi

Talkookutsu

Kiitos kaikille ahkerille! Talkootuottojen avulla olemme mm. pystyneet uusimaan PK-, toko- ja agikalustoa, pitämään kentän valaistuna ja aurattuna talvella, keittiöparakin lämpimänä ja hyvin varusteltuna, kouluttamaan kouluttajiamme, tarjoamaan ilmaisia ja tuettuja koulutuksia jäsenillemme ja tukemaan talven hallivuoroja rahallisesti.

Teimme viime vuonna hyvää työtä Messukeskuksessa, ja saimme jälleen mahdollisuuden hoitaa Kennelliiton Helsinki KV -näyttelyjen järjestelyjä 14.-16.12.

Teemme jälleen yhteistyötä Röykän SPL:n kanssa, sillä talkoolaisia tarvitaan paljon. Tehtävät ovat yksinkertaisia: laitamme perjantaina kehämattoja, teippimerkkauksia ja katsomopenkkejä paikoilleen klo 8-18 välillä (viime vuonna hommaan meni noin 8 h); lauantaina ja sunnuntaina huolehdimme aamulla purkupaikasta ja koko päivän kahden hallin kulkuväylistä. Sunnuntaina tietenkin vielä loppusiivous.

Kiitos jo kaikille jotka ovat reagoineet Facebook-ryhmien kautta! Toivomme ilmoittautumista 23.11. mennessä. Tarvitsemme jokaisen mahdollisen käsiparin.

Facebookissa on lomake johon voi käydä suoraan rastittamassa mihin vuoroon haluaisi (ei mobiilisti mutta tietokoneella onnistuu): etsi ryhmä nimeltä Messaritalkoot Impha&Röykkä, ja liity sen jäseneksi.

Voit myös laittaa viestiä osoitteeseen impivaaranhallit ät gmail.com. Lisätietoja voi kysyä vaikkapa Aku Kaartiselta, joka on yhteyshenkilömme Kennelliittoon päin tässä asiassa. Saamme yhdistyksen kassaan tästä tehtävästä jopa 5000 euroa!

Huom: lauantaina 1.12. klo 10 talkooväelle kahvittelukokoontuminen Nurmijärvellä Ahjolassa (sama paikka kuin syyskokoukselle), tavataan toisemme ja käydään läpi aikataulut ja tehtävät sekä viime kerran kokemukset.

Tarkemmat tiedot

Alkaa:
14.12.2018
Loppuu:
16.12.2018

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: http://www.impivaaranhallit.fi/tapahtuma/messaritalkoot/