Agility

Jaoksella on ohjattuja treeniryhmiä omalla kentällämme Kiljavalla touko-syyskuussa, ja talvikaudelle pyrimme varaamaan sisätreenivuoroja esim. Hyvinkäältä, Riihimäeltä tai Espoosta. Kesäkaudella pyritään myös sopimaan kaikille jäsenille tarkoitettu vapaatreeni yhtenä iltana, paikalla jaoksen edustaja. Seuraa myös Facebook-sivua nimeltä Imphan agitreenit.

Huom: agilityesteet eivät kestä lasten leikkejä. Niillä ei saa harjoitella ilman ohjatulla agilitykurssilla hankittuja taitoja loukkaantumisvaaran vuoksi. 

Kesän 2018 treenit Kiljavalla

Ilmoittautuminen avattu! Säiden niin salliessa aloitamme ulkotreenit toukokuun alussa, heinäkuussa pidetään vähän taukoa ja jatketaan taas elokuussa, tarkemmat tiedot lähempänä, 

Tiistaisin kouluttajana Anna Heinonen, Annspets. Keskiviikkoisin kouluttaa Misa Riiali, Tmi Koirakorpi, 
Tehdään kaksi ryhmää, klo 18-19:30 ja 19:30-21, viisi koirakkoa kumpaankin. Jos löytyy tarpeeksi monta aikaisemminkin pääsevää niin voimme aloittaa esim. jo klo 17/17:30. Jos tiistai ja keskiviikko tulevat täyteen ja jonoa jää, hankitaan kouluttaja myös torstaille. — Ti ja ke täynnä! Torstain alkeis/mölliryhmään 1 paikka vapaana klo 18 alkaen.

Kysy lisätietoja ja ilmoittaudu osoitteeseen impivaaranhallit ät gmail.com. Treenit käyvät kaikentasoisille, myös alkeisryhmä onnistuu. Kerro koiran nimi, rotu ja taso sekä ohjaajan kokemus agilitystä.


Vuoden Agilitykoirat

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: http://www.impivaaranhallit.fi/agility/