Agility

Agilityjaoksen toiminta

Treenikenttämme sijaitsee Kiljavalla Röykässä ja se on jäsenten käytettävissä. Osa esteistä on kesäkauden kentällä, osa lukitussa kontissa. Järjestämme ohjattuja koulutuksia touko-syyskuussa (kts. kenttävuorot). Talvisin vuokraamme hallivuoroja.

Vuoden 2016 toimintakertomus >>

agility- (1)

Syksy 2017 – talvi 2018

Kiljavan kenttämme on nyt uusittu, eli ruoho on kuorittu pois ja laitettu kivituhka tilalle. Muoviaidat on laitettu yläpäätyyn ja ruudun reunaan, ja siirreltävät pätkät kulkuaukkoihin näkoesteeksi.

Sporttikoirahallista olemme saaneet perjantai-illalle treeniaikaa. Vuoro alkaa syyskuun viimeisellä viikolla ja jatkuu huhtikuulle 2018.

Perjantaisin klo 17-18 ja 18-19; neljän koirakon ryhmät. (täynnä). Misa Riiali ja Maiju Korhonen kouluttavat, syysjaksoon kuuluu muutama vapaatreeni. Tammikuusta alkaen joka toinen viikko vapaatreeni, joka toinen kouluttajalla.

Impivaaran Hallit sponsoroi 20 % hallivuokrahinnasta. Vuoron hinta riippuu siitä kuinka monta jakajaa tunnille on, ja kuinka paljon ohjattuja koulutuskertoja. Hallivuokraa tulee maksettavaksi noin 8 eur/vko ja kouluttajasta noin 15-20 eur/vko.

Vuoroon tulee sitoutua koko kaudeksi, eli jos joutuu lopettamaan, maksut juoksevat kunnes saadaan korvaaja. Myös tuuraajalistalle otetaan mielellään!

Tiedustelut: impivaaranhallit ät gmail.com

Vuoden Agilitykoirat -kansio sähköisenä.

Pistelasku: Pienin yhteenlaskettu tulos voittaa. Ensin sijoitetaan 5 tulosta ilmoittaneet, sitten 4, sitten 3 jne. Tasapisteissä paremmin sijoittunut koirakko voittaa.

  • Epävirallisen kisan tulos + 7 pistettä
  • 1-luokan tulos + 5 pistettä
  • 2-luokan tulos + 3 pistettä
  • 3-luokan tulos + 0 pistettä

Imphan lisenssillä kisaavat koirakot löytyvät täältä!

Agilitylisenssi kilpaileville: Impivaaran Hallit ry ei tee lisenssihankintoja eikä meillä ole edustuspakkoa. Imphan lisenssin haltijoilla saattaa olla etuoikeuksia treenivuorojen jaossa. Jokaisella Suomen Agilityliiton alaisuudessa järjestettäviin kilpailuihin osallistuvalla tulee olla joko A- tai B-lisenssi. Lue lisää Agilityliiton sivuilta.

Ajankohtaista

Kesälle 2017 suunnitellaan agikentän pinnan uusimista.

*******
2.8. episten kuvia löytyy kuvagalleriasta ja tulokset tästä >>

******

Jenni, Laura ja Pasi palkintopallilla!

Tiedustelut treeneistä, kentästä ja mahdollisuus ostaa agilityn sääntökirja: impivaaranhallit ät gmail.com