Agility

Jaoksella on ohjattuja treeniryhmiä omalla kentällämme Kiljavalla touko-syyskuussa, ja talvikaudelle pyrimme varaamaan sisätreenivuoroja esim. Hyvinkäältä, Tuusulasta, Riihimäeltä tai Espoosta. 

Uudenmaan piirinmestaruuksista kisaillaan 15.3.2020 – tulisitko joukkueeseen?

Lue lisää tästä >>

 

 

 

 

Talvikausi 2019-2020: 

Syys-huhtikuuksi on varattu Tuusulan Agiliitäjät-hallista vuoro lauantaisin klo 11-12 ja 12-13, kouluttajana  Anna Heinonen. Tiedustelut vapaista paikoista: impivaaranhallit ät gmail.com. Paikan voi myös jakaa toisen kanssa esim. vuoroviikoin. (TÄYNNÄ).

Sudenpentuhallissa lähellä Nummelaa on agitreenivuoro maaliskuun loppuun asti. Lotta Vuorela kouluttamassa joka toinen kerta, omatoimitreeni vuoroviikoin.  Tiistait klo 18-20 ajalla 8.10.-19.11., ja maanantait sama aika 2.12.-30.3.  – kysy lisää: impivaaranhallit ät gmail.com (Huom: maanantaisin nyt joka toinen omatoimitreenikerta ja joka toisella kouluttajana Sanni Kariniemi – kysy paikkoja!)
Jonoon ja tuuraajaksi voi ilmoittautua!

Ulkokenttämme vapaassa käytössä säiden mukaan, marraskuussa laitetaan esteet talvisuojaan. Seuraa myös Facebook-sivua nimeltä Imphan agitreenit (jäsenille).

Huom: agilityesteet eivät kestä lasten leikkejä. Niillä ei saa harjoitella ilman ohjatulla agilitykurssilla hankittuja taitoja loukkaantumisvaaran vuoksi. 

Kisapalaute 

Järjestimme seuramme ensimmäiset viralliset agilitykisat kesällä 2019. Keräsimme osallistujilta palautetta, tässä sen yhteenveto. Kiitos kaikille!

 

Vuoden Agilitykoirat

 

Vuoden agilitykoira -pistelaskusäännöt:
Epävirallisen kisan tulos + 7 pistettä
1-luokan tulos + 5 pistettä
2-luokan tulos + 3 pistettä
3-luokan tulos + 0 pistettä

Pienin yhteenlaskettu tulos voittaa. Ensin sijoitetaan 5 tulosta ilmoittaneet, sitten 4, sitten 3 jne. Tasapisteissä paremmin sijoittunut koirakko voittaa.

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: http://www.impivaaranhallit.fi/agility/